13 januari, 2007

De voetbal zaterdag

Eerste wedstrijd na de winterstop. RCL komt op bezoek. We zijn blijkbaar goed uit de winter gekomen. De tegenstander heeft meer in huis dan ze kunnen laten zien! We krijgen één echte kans en benutten deze 1:0.
Door deze stand gaan de heren nog meer op elkaar mopperen. De rust wordt met deze stand bereikt.
Na de rust wordt er door RCL orde op zaken gesteld. Het wordt binnen korte tijd 1-3....
Mijn pijp is leeg en wissel met Rob.
Bij RCL valt iemand uit met een blessure en doordat er geen wissel is blijven er maar 10 over.
Er ontstaan wat kleine schermutselingen en de grensrechter van RCL wordt niet meer gezien door de scheidsrechter daar hij bij elke actie van ons vlagde voor buitenspel.
Het lukt Leon om ons naar 2-3 te schieten. Nu is er vaker vuur op het veld en wordt er een speler van RCL van het veld gestuurd. In de chaos welke er dan na een vrije trap ontstaat wordt Cok weggestuurd. Het lukt hem nog net de bal opzij te leggen waar een aanstormende Leon de 3-3 maakt. Einde wedstrijd.