25 november, 2006

De voetbal zaterdag

ARC17 komt vanmiddag op bezoek, maar vanochtend eerst met KNA Sinterklaas ingehaald in Koudekerk. Was goed weer dus de boottocht viel niet tegen. Na de kleine rondgang en een korte serenade in de middenwaard terug naar de Ridderhof voor een kop koffie.
Instrumenten teruggebracht naar het JJB gebouw en op naar de voetbal.

De wedstrijd ging op en neer en ieder had zijn kansen. Bij een vrije trap stuurde Dirk ons allemaal uit de 16 meter maar ik was niet snel genoeg en werd door een tegenstander belemmerd/vastgehouden. De bal eindigde bij ons, twee meter voor de goal en wat ik ook deed, hij kreeg net zijn voet achter de bal en passeerde Dirk, die terecht niet blij met me was. 0-1.

Na de rust ben ik bij een corner mee naar voren gegaan. Kreeg de bal en met een 180 graden draai werd de ingeschoten bal van de lijn gehaald door de verdediger.
Bij een tweede corner schoot Cok vlak langs de linker boven hoek. Hij mocht er echt niet in. Ben toen gewisseld met Fred en heb het vlaggen van Gerco over genomen.

De man van de goal begon steeds vaker ruzie met iedereen te zoeken. Bij een corner voor ons gingen zijn stoppen door en begon te slaan naar Marcel, die dit vriendelijk en met genoegen beantwoorde. Toen Marcel weg liep begon de man nog wilder te worden en heeft Dirk hem even vastgehouden. Toen ik weg liep zaten er vier man van ARC op hem. Leuk einde van de wedstrijd, die verder prima geleid was door Nico de Leeuw.
Volgende week beter.