30 september, 2006

De voetbal zaterdag

Vandaag mochten we naar Katwijk. Quick Boys om 16:15 zouden we beginnen. Was zelf wat laat klaar met de boodschappen en ben zelf rechtstreeks gegaan. Kwam als een na laatste aan. Wedstrijd begon pas om 16:45! We kwamen door een schitterend afstandsschot van Gert-Jan op een 0-1 voorsprong. Keeper stond te ver voor zijn doel en was kansloos. Wat later in de eerste helft bij een aanval van Quick Boys kwam ik goed voor mijn man, maar verraste de doelman door strak langs de paal in te schieten 1-1. Heb mijn eigen doelpunt dus weer gemaakt dit seizoen...
Het lukte Gert-Jan de keeper van Quick Boys nogeens met een afstandsschot te verschalken. Bij een stand van 1-3 viel er voor ons nog een goal, maar die werd door de scheidsrechter afgekeurt. De keeper was na een botsing op de grond blijven liggen. Wij kregen de bal en schoten in. De uitleg van de scheids was dat hij vergeten was te fluiten en wij vrij bal hadden kregen doordat de tegenstanders alleen oog hadden voor hun keeper. Vage beslissing.
In de tweede helft werd er in een buitenspelsituatie wel gevlagt, maar de scheidsrechter reageerde daar niet op. Hieruit scoorde Quick Boys. Na overleg met de scheidsrechter reageerde hij "heb net een goal afgekeurd dus keur ik deze goed, dan is het wel goed". Dat hij ons in een zeer korte tijd dus twee maal benadeelde zag hij even niet.
Het werd zelfs 3-3, maar toen pakten we de draad weer op. Eindstand 3-6, onze eerste winst voor de competitie.